Hvad sker der hos Dem Og Os ?

Tanken om Aarhus som Kulturby 17 – RETHINK – har sat gang i mange tanker hos det danske os. Mange af os har de sidste par år arbejdet hårdt for at gøre vores bedste, så vi kan fortælle historien om, hvem vi er og vores rummelighed. Det gør vi også i “Dem og os” eller findes der noget tredje?

Mange vil i 2017 besøge Aarhus fra det ganske danske land og fra udlandet. Nu tænker vi: Hvem er vi? Hvad er det, vi er gode til? Hvilken mission brænder vi for? Hvorfor vil vi gøre en forskel? Hvad er vores mission? Hvorfor tænker vi på næstekærlighed, tillid og mangfoldighed? – Fordi vi har det i os.

Alle disse tanker har affødt en masse gode aktiviteter, og vi kan mærke, at det syder og bobler af aktiviteter omkring os. Vi glæder os alle til Rethink 2017 – og på Dokk1 kan vi se nedtællingen dag for dag, kom forbi og vær med.

Vi skal være gode til, at skabe rum til hinanden og passe på hinanden.Vi evner at have øje for det positive. Vi har et fælles mål, som får os alle til at samarbejde og trække i samme retning.

Tillid er guld værd, og alle i samfundet fornyer sig. I “Dem og os eller findes der noget tredje?” har vi i sommeren 2016 bidraget med TillidsBar og Tillidsvejen – en dansk Camino; en vandring fra Viborg til Aarhus, der havde til formål, at skabe rammerne for langsom refleksion og et møde mellem forskellige danskere fra alle grupper i samfundet.

Vandringen har skabt nye tanker, som bliver til nye gøremål, der gør, at vi flytter os yderligere – for det drejer sig ikke bare om resultatet, når vi skal føre det videre i 2017.

Værn om de personlige relationer. Vi hos “Dem og os” vil hælde vores unikke samfundsmæssige DNA ud med badevandet. Den digitaliserede udvikling- og ledelses tænkning binder os ikke sammen, det får os til at øge afstanden imellem os. De personlige relationer er meget vigtige, og vi mener, det er på tide at stoppe op og tænke os godt om – hvis du er inspireret, kom frem og giv din mening til kende; alternativt byd ind og bliv en del af os.

Vi vil favne fremtiden og værne om fortiden på én og samme tid. Dette vil vi fortsætte med i 2017 med ved at gennemføre Tillidsvejen – en dansk Camino igen. Flere fredags-Tillids-netværksbarer og så drømmer vi også om at komme på festival næste sommer.

Kender du en virksomhed, som du tænker kunne være vores sponsor, eller vil være med på vores fælles interesse? Har du i det hele taget input eller noget, du vil bidrage med, så skriv endelig: demogos2015@gmail.com. Be the change.

PS: Vi mangler en regnskabskyndig- og en person der kan hjælpe med grafisk layout.

Tillidsfulde hilsner

Jakob Spange
Dem og Os, eller findes der noget tredje

Hello