Hvad sker der denne sommer

Vi tror på vi hver især kan gøre en lille forskel og gøre denne verden en smule mere #tillidsbar. Vi sætter folk i bås, som aldrig før og vores relationer er til salg.

Det betyder ikke, at vi skal ignorere forskelle, men at vi skal lære af dem. Frihed, frivillighed, ejerskab og ikke mindst tillid er grundstenen for, at vi skaber udvikling i vores samfund. For os er det tredje TILLID.

Tillid er kerneværdien i foreningens mission.

Tillidsvejen – en dansk Camino
Fra 25. til 31. juli 2016 vandrer op til 100 personer for mere tillid og mindre dem-og-os-hed og du kan være en af dem! Det er en unik mulighed for refleksion alene og sammen med andre.

Vi vil bruge vandringen til at skabe tillidsfulde møder mellem mennesker og prioriteter mangfoldighed, så uanset hvor du kommer fra, hvad du laver og hvor du skal hen bagefter, så kom med!

Se mere på www.demogos.com

Vi ses på Samsø og Smuk Fest.

Vi gør Danmark #tillidsbar:
Vær med til at gøre Danmark mere #tillidsbar Send et postkort til et menneske, som trænger til tillid eller en du har tillid til.
Del og like denne begivenhed. Du kan også være heldig at møde tillidsrouladen på Left Side, Samsø og Smuk Fest.

Du er dermed med til at tillidsficere Danmark.

Denne sommer vil der blive delt mere en 6000 postkort ud i det danske land. Du må også godt sende postkortene til Christianseborg og landets politikere.

Vi mener landets politikere kunne trænge til en kærlig tillidsficering, så det bliver mere tillids-bar.
Adressen er: Christiansborg. Prins Jørgens Gård 1, 1218 København

Mangfoldighedsfest:
I anledning af Tillidsvejen – en dansk Camino afholdes en hyggelig sammenkomst d. 30 juli kl. 18 – Edwin Rahrs Vej 6B, 8220 Brabrand. DJ Nutstar vil underholde og vi skal danse Kurdisk kædedans. Har du et underholdende indslag, så kontakt Jakob Spange.

Kurdisk kvindeforening laver lækkert kurdisk mad til dig.
Indbetalingsfrist: 15.7. Tillids-baren åbner også for køb af øl og vand.

Tilmeldig sker ved, at betale 75 kr på mobile pay på: 51411065 eller bank: reg:1931 Konto nr. 6277414641

Kom – Kig – Kram:
Vi fortsætter succes fra Århus d. 1. april. I anledning af Tillidsvejen 25.-31. juli afholder vi Kom Kig Kram bliv tillids-bar Dem og os kæmper imod Dem og os-heden i Danmark. Dem og os tror TILLID er våbnet.

Hvordan får vi mere tillid til hinanden i Danmark? Vi afholder et arrangement med fokus på TILLID i håbet om, at kunne gøre den dansk befolkning en smule mere tillids-bar.

Vi sender noget tillid ud i universet og måske også lidt i retning mod Christiansborg…;) Medbring gerne røde udklippede hjerter.

Fredags tillids-bar for ægte ildsjæle d. 26. August:
Denne gang i Fyrtårnet på Marselis Havn. Vi igangsætter tillisficeringen efter en lang sommerferie. Mens sensommersolen går stille og roligt ned over Aarhus Bugt, vil der være rig mulighed for tillidsskabende relationer på kryds og tværs.

Vi holder fast i konceptet. Derfor er temaet igen: Get drunk on trust.

Der vil også være inspiration at hente fra dagens indslag:
kl. 16.00 Tillids-baren åbner.
Kl. 16.30: Velkomst og oplæg fra T. Blegvad CEO og Jakob Spange
Kl. 18.30-20.00: En let anretning og farverige samtaler baseret på tillid, lydhørhed og refleksioner.