Tillidsvejen er langt mere end en vandring

Tillidsvejen fra Viborg til Aarhus hjælper folk til at være mere tillidsfulde og acceptere hinandens forskelligheder. Og ifølge stifteren, Jakob Spange, bliver man aldrig den samme igen. Til sommer vandrer de endnu en gang mod Kattegat.

– Tillidsvejen er mere end en vandring. Det er en måde at være i livet på. Her tilbyder vi et fællesskab, hvor ingen er ofre. Alle kommer, som de er. Anders, der er mangemillionær, Kirsten, der er advokat, Mariann, som er førtidspensionist, og jeg kunne blive ved. Det gør, at vi finder ud af, at vi er mere ens, end vi er forskellige, siger stifteren af Tillidsvejen, Jakob Spange.

Til sommer vil han igen gå sin camino i selskab med alle dem, der har lyst til at være en del af “den vandrende højskole”. En oplevelse og et fællesskab, der forandrer deltagerne.

– Her vil vi hinanden. Her går vi i samme retning, både psykisk og fysisk. Støjen i hovedet forsvinder langsomt. Du får fokus på de helt elementære ting. Du kommer ned i kroppen. Væk fra hovedet. Væk fra tankemylder, stress og jag, siger Jakob Spange, der håber på, at endnu flere vil være med på vandringen denne sommer.

… læs mere og tilmeld dig på Facebook, ved at klikke herunder …

Læs mere om Tillidsvejen 2018: