,

Tillidsvejen 2017 – Træning – 4 – en dansk Camino

TILLIDSVEJEN 2017 – en dansk Camino – Træning – 4 – er en mulighed for at møde andre, som skal eller overvejer, at skulle med til sommer.

Tidspunkt :
25. juni klokken 10:00 – 18:00

Sted :
TRÆSKIBSHAVNEN
8000 Aarhus, Denmark

FB-begivenhed :
https://www.facebook.com/events/237929676667625/

Vi mødes ved Hallen på Træskibshavnen ved og vandre nord på og kommer retur.

Her kan vi snakke udstyr, praktiske detaljer og erfaringer fra sidste.

Der vil være en meditation til start samt nogle spørgsmål om tillid man kan reflektere over på turen hvis man har lyst til det.

Sammen gør vi Danmark #tillidsbar

Se også vores øvrige arrangementer her:
https://m.facebook.com/wwwdemogoscom/

Vi vil bruge vandringen til at skabe tillidsfulde møder mellem mennesker. Det er en unik mulighed for refleksion alene og sammen med andre. Vi prioriteter mangfoldighed, så uanset hvor I kommer fra, hvad I laver og hvor I skal hen bagefter, så kom med! Vi inviterer politkere, flygninge, hjemløse, akademikere, djøfer, sociale entrepermnøre, kunstnere og div. organisationer med – alle er velkomne! Vi tror på at vi ligner hinanden mere end vi er forskellige. Fantastiske ting kan ske, når mennesker med meninger mødes.

Dem og os eller findes der noget tredje? står for udviklingen af gode rammer for vandring, logi og de positive møder på turen, men det er alle os som vandrer med på turen, der i fællesskab er med til at fylde disse rammer ud. Vi har et fælles ansvar for at møde hinanden med åbent sind, god energi og tillid. Vi skal hjælpe hinanden og tage ansvar for, at vi efterlader hvert sted vi overnatter, lige så pænt, som da vi ankom. På den måde her vi tillid til, at turen bliver fantastisk for alle – både os som går og dem vi møder på vores vej.

Vi håber du har tillid til, at vi gør alt for at denne uge bliver absolut meningsfuld.
I en god sags tjeneste.