,

Tillidsvejen 2017 – Træning – 2 – en dansk Camino – Svedhytte og mad

TILLIDSVEJEN 2017 – en dansk Camino – Træning – 2 – er en mulighed for at møde andre, som skal eller overvejer at skulle med til sommer.

Tidspunkt :

20. maj klokken 10:00 – 23:59

Sted :
Tangkrogen
Marselisborg Havnevej 1, 8000 Aarhus, Denmark

FB-begivenhed :
https://www.facebook.com/events/135621056952279/

Vi mødes ved Tangkrogen ved iskiosken og vandre syd på til Ørnenreden og tilbage igen.

Her kan vi snakke udstyr, praktiske detaljer og erfaringer fra sidste.

Der vil være en meditation til start samt nogle spørgsmål om tillid man kan reflektere over på turen hvis man har lyst til det.
Vi starter på Tangkrogen via Ørnereden, Moesgaard og Malling, hvor vi vil lave en tillidssvedhytte og lave mad over bål.

Drikkevare vil kunne købes.

Pris for mad og svedhytte: Pris. Info. senere.
Betales: Mobile pay: 24970251 eller se kontor nr. på www.demogos.com

Sammen gør vi Danmark #tillidsbar
Se også vores øvrige arrangementer her:
https://m.facebook.com/wwwdemogoscom/

Vi vil bruge vandringen til at skabe tillidsfulde møder mellem mennesker. Det er en unik mulighed for refleksion alene og sammen med andre. Vi prioriteter mangfoldighed, så uanset hvor I kommer fra, hvad I laver og hvor I skal hen bagefter, så kom med! Vi inviterer politkere, flygninge, hjemløse, akademikere, djøfer, sociale entrepermnøre, kunstnere og div. organisationer med – alle er velkomne! Vi tror på at vi ligner hinanden mere end vi er forskellige. Fantastiske ting kan ske, når mennesker med meninger mødes.

Dem og os eller findes der noget tredje? står for udviklingen af gode rammer for vandring, logi og de positive møder på turen, men det er alle os som vandrer med på turen, der i fællesskab er med til at fylde disse rammer ud. Vi har et fælles ansvar for at møde hinanden med åbent sind, god energi og tillid. Vi skal hjælpe hinanden og tage ansvar for, at vi efterlader hvert sted vi overnatter, lige så pænt, som da vi ankom. På den måde her vi tillid til, at turen bliver fantastisk for alle – både os som går og dem vi møder på vores vej.

Vi håber du har tillid til, at vi gør alt for at denne uge bliver absolut meningsfuld.
I en god sags tjeneste.